Haringparty bij De Zonnebloem

Afgelopen week is het bestuur van de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel weer bij elkaar gekomen om te bezien welke activiteiten wij weer kunnen oppakken.

We zijn en blijven daarbij natuurlijk beperkt door de maatregelen van de overheid en de richtlijnen van het RIVM. Daarbij speelt ook dat veel van onze deelnemers vanwege hun gezondheid zeer voorzichtig zijn vanwege het corona virus. 

Een activiteit welke wij vorig jaar met succes hebben uitgerold was het haringproeven bij de visspeciaalzaak R. en L. de Graaf in de Reigerhof (Nieuwerkerk aan den IJssel). Deze top tien zaak in de AD haringtest van enkele jaren geleden was nu ook weer bereid om mee te denken op welke wijze wij de haringproeverij dit jaar weer vorm kunnen geven.

We hebben gekozen voor een waardebon, goed voor twee haringen (desgewenst met uitjes). Deze bezorgen we bij onze deelnemers. Zij kunnen zelf de haringen ophalen, maar dit ook via hun vrijwilliger of familie laten doen. Deze waardebon is de hele maand juli 2020 geldig, dus is er voldoende tijd om deze te verzilveren.

Ondanks de beperkingen waar we momenteel tegenaan lopen, proberen we toch leuke en veilige acties te bedenken voor onze gasten. 

Wij roepen mensen op, om als ze daar ideeën voor hebben, contact met ons op te nemen. Samen kunnen we dan bezien of wij die ideeën kunnen uitvoeren. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met ons via zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com 

De Zonnebloem is een landelijke vereniging met plaatselijke afdelingen. De Nationale Vereniging de Zonnebloem bestaat dit jaar 71 jaar. Samen met tal van vrijwilligers organiseert zij voor mensen met een lichamelijk gebrek van 18 jaar en ouder, tal van activiteiten, onder het motto: “Er kan zoveel meer dan je denkt”. De afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel viert dit jaar haar 40 jarige jubileum. Op onze website https://www.zonnebloem.nl/nieuwerkerk-a-d-ijssel vermelden wij een overzicht van activiteiten die zijn geweest en die nog gaan komen

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.