Vele regen spelbreker: Autocross Zevenhuizen afgelast

De traditionele autocross in Zevenhuizen gaat deze komende Hemelvaartsdag niet door. Dit laat de organisatie/ EZHACO weten. 

De vele regen heeft er de afgelopen dagen voor gezorgd dat het terrein in Zevenhuizen te nat en te drassig is geworden waardoor het onverantwoord is om deelnemers en bezoekers te ontvangen.Wie al een ticket eerder heeft gekocht, krijgt komende week zijn/haar geld teruggestort . Dit geldt ook voor de ingeschreven deelnemers. De organisatie laat weten dat de zeer populaire autocross dit jaar niet meer wordt ingehaald en dat men zal moeten wachten tot Hemelvaartsdag 2025.

foto: EZHACO

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.