Zet m alvast in je agenda: De Nieuwerkerkse kermis komt er aan !

De jaarlijkse kermis zal volgende maand weer neerstrijken in Nieuwerkerk aan den IJssel. Vanaf zaterdag 3 juni kan jong en oud weer volop genieten van een echte kermis sfeer op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Dit plein zal wederom weer 6 dagen lang het toneel zijn van veel kermispret.

De jaarlijkse Nieuwerkerkse Kermis, voor de grotere onder ons wellicht te klein, voor de jeugd in de Zuidplas de gelegenheid om 5 dagen lang hun tijd door te brengen. Op het Raadhuisplein zal na de markt op vrijdag 7 juni het Raadhuisplein worden omgetoverd tot een waar speelparadijs dat op zaterdag 8 juni zal worden geopend. Tot en met donderdag 13 juni zal de kermis geopend zijn voor jong en oud van 14:00 uur tot 22:00 uur.

En vrijdag 14 juni…… dan staat daar gewoon weer de wekelijkse vrijdagmarkt.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.