Uitje de Strandrups zonnig succes

De deelnemers van de Zonnebloem die de vorige keer niet meekonden hadden geluk, het weer was alleen maar beter geworden! Een zonovergoten dag. Iets anders dan de dreigende luchten van de vorige keer. Over twee dagen hebben we 32 deelnemers van de Zonnebloem dit uitje kunnen aanbieden, dankzij de inzet van 12 vrijwilligers. De vrijwilligers haalden de deelnemers van huis op en brachten ze na afloop ook thuis. 

Er werd geluncht en tussendoor werd nog koffie met iets lekkers genuttigd. Dat de deelnemers en de vrijwilligers van het uitstapje genoten was wel duidelijk. Voor veel van de deelnemers betekende het uitje een echte vakantiedag. Veel van hen gaven aan dat toen ze thuis werden afgeleverd totaal ‘op’ waren en echt moesten rusten. Maar dat ze het geweldig hebben gehad bleek wel uit de reacties die we kregen van onze deelnemers en de vrijwilligers.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.