Bingo !!!! met de Zonnebloem

Deze week weer een zaal vol enthousiaste Zonnebloem Bingo Deelnemers die speelden voor prijzen beschikbaar gesteld door de plaatselijke middenstand.

De activiteitenzaal zat weer aardig vol toen we om 10 uur begonnen met de Bingo. Voorzien van koffie en wat lekkers waren de kaarten uitgedeeld. Er was best wat spanning want er waren best mooie prijzen te verdienen. 

Bourgondisch aan de Dorpstraat in het Oude Dorp had een mooi groot pakket beschikbaar gesteld. Rooster van de Reigerhof gaf ons vier waardebonnen voor een maaltijd. Ook delicatessenzaak Alexanderhoeve in de Reigerhof gaf ons vier waardebonnen waarmee winnaars zelf iets konden uitkiezen.

Al spoedig rolden de balletjes en noteerden de spelers nauwgezet de getallen. Bingo was het woord dat de spelers natuurlijk niet wilde horen van anderen, maar dat gebeurde natuurlijk wel.

De spanning bleef er tot het einde goed inzitten en de prijzen waren goed verdeeld.

Rond 12 uur was het spel dan toch gespeeld. De vrijwilligers konden de boel afbreken, de tafeltjes terugzetten en de afwas doen. Sommige gasten kregen vervoer naar huis van een vrijwilliger. 

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.