Lokaal adverteren op de meest lokale nieuwspagina van Nieuwerkerk aan den IJssel en omstreken

JeBentNieuwerkerker.nl is een lokale nieuwssite voor de gemeente Zuidplas met als hoofdkern Nieuwerkerk aan den IJssel. De website opende in april 2016 en was na de publieke lokale omroep het tweede lokale online nieuwsplatform van de gemeente Zuidplas. Je Bent Nieuwerkerker, kortweg JBN, brengt dagelijks het laatste nieuws in en rond Nieuwerkerk aan den IJssel en omstreken.

Een voordeel van een lokale nieuwssite is dat deze “dichtbij” de mensen staat om wie het nieuws gaat. Wij kunnen schrijven over zaken die ‘grote’ media onbelangrijk vinden en goed weergeven wat er in Nieuwerkerk en omgeving leeft. Met maandelijks meer dan zo’n twintigduizend unieke bezoekers heeft ‘Je Bent Nieuwerkerker als´ dé lokale nieuwssite voor Nieuwerkerk aan den IJssel bewezen een trouwe lezersschare te hebben. Onze bezoekers hebben hun herkomst (gemeente Zuidplas) én interesses (Nieuwerkerk aan den IJssel en omgeving) gemeen, waarmee ze ook voor u als lokale adverteerder een interessante en waardevolle doelgroep vormen.

Die kans geven wij u graag !

Banner-zijkant                                                                             

De zijkant-banner is een standaard advertentie van ongeveer 280 bij 280 pixels. Deze advertentie staat in de zijbalk van de website en is op iedere pagina zichtbaar e.v.t. met een klikfunctie naar uw eigen (FB) pagina. Zo valt uw advertentie voor iedereen op! kijk maar naar rechts!

1 kalendermaand: € 20,00 euro (excl. BTW)

2 kalendermaanden € 35,00 euro (excl. BTW)

De top-banner 

Deze hoofd-banner vormt een prominente plek en staat bovenaan de verhalen, heeft een afmeting van 958 bij 158 pixels en is op iedere pagina zichtbaar e.v.t. met een klikfunctie naar uw eigen (FB) pagina. Zo valt uw advertentie voor iedereen op!

Let op Deze banner-ruimte is beperkt beschikbaar.

1 kalendermaand: € 25,00 euro (excl. BTW)

2 kalendermaanden € 40,00 euro (excl. BTW)

Betaald verhaal/Advertorial

Tot slot is er een mogelijkheid om een verhaal te laten plaatsen. Zo’n verhaal heet een ‘advertorial’ en wordt geplaatst tussen het normale/reguliere nieuws. Het is mogelijk om zelf de tekst en de foto’s hiervoor aan te leveren. Het artikel, waarvan u zelf de inhoud mag bepalen, staat vervolgens tussen de nieuwsberichten en blijft daar ook staan zolang de servers dat aankunnen. (U kunt als klant zelf bepalen of u de reactiemogelijkheid aan of uit wilt hebben.) Een aangeleverd betaald verhaal met foto(s) kost € 30,00. (excl. BTW)

Interesse?

Wij kunnen uw banner of afbeelding snel plaatsen. En heeft u geen banner, dan maken wij die voor u!

Neem dan contact op via adverteren@jebentnieuwerkerker.nl of via de WhatsApp: 06-83409955.

Dan zorgen wij ervoor dat uw bedrijf maximaal opvalt in de Zuidplas!