IJstaartje zorgt voor mooie middag leden Zonnebloem Nieuwerkerk

Afgelopen vrijdag, 18 augustus heeft de Zonnebloem Nieuwerkerk weer een bezoek gebracht aan Het IJstaartje in Nieuwerkerk aan den IJssel.

U zult denken alweer? Ja, want lang niet alle deelnemers konden vorige maand mee en dat vond de organisatie wel erg sneu. Dankzij een zuinige en creatieve penningmeester én de actieve activiteitencommissie van de Zonnebloem kon men met hulp van ijs-sponsor Het Ijstaartje nog een keer de activiteit uitvoeren. ¨Het weer was fantastisch en onze deelnemers kwamen in grote getale en met veel plezier op de activiteit af¨ laat de organisatie weten.

Een verslag kunt u vinden op de website: Het IJstaartje, deel 2 – De Zonnebloem

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.