Werkzaamheden Gasunie Bostelpad duren langer: verkeer moet nog even omrijden

Verkeersdeelnemers moeten nog tot zeker 4 augustus geduld hebben om via rotonde Europalaan/Bostel Pad in Nieuwerkerk aan den IJssel  naar bedrijventerrein Hooge Veenen te kunnen reizen.  De werkzaamheden die Gasunie momenteel uitvoert nemen langer tijd in beslag.De doorgang over de A20 is vooral populair bij de lokale inwoners en is vaak een snel alternatief om naar bijvoorbeeld Nesselande te reizen.

De werkzaamheden hebben te maken met de aanleg van een nieuwe gasleiding in de Gemeente Zuidplas. De leiding komt te liggen tussen de Zuidelijke Dwarsweg (Zuidplas) en de Capelseweg 400 (Rotterdam). Het traject loopt langs de Vierde tocht naar de A20 en vervolgens parallel aan de A20 tot aan de Energiecentrale van Uniper. Eerder dacht Gasunie de werkzaamheden voor de zomer vakantie af te ronden, nu wordt dat dus 4 augustus.

lees ook:

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.