Zomerbolletje bij het IJstaartje

Het is weer zomer en omdat het weer best aardig is, zijn de deelnemers van de Zonnebloem naar het IJstaartje gegaan. Het IJstaartje is dé ijszaak van Nieuwerkerk aan den IJssel. Centraal gelegen in het Oude Dorp aan het adres Kerklaan 65a.

Evenals vorig jaar hebben we ook dit jaar de deelnemers getracteerd op een ijsje bij het IJstaartje. Dankzij sponsoring van de ijszaak zelf kunnen we de deelnemers die dit keer niet meekonden, op 18 augustus nog een keertje meenemen. Alleen zullen we dan rekening houden met het feit dat het IJstaartje om 14.00 uur opengaat, zodat we niet hoeven te wachten als we eerder inplannen. De deelnemers kwamen zelf of met hulp van vrijwilligers naar Het IJstaartje toe en hadden het heel gezellig. Het weer was ‘ijstechnisch’ prima en iedereen genoot ten volle van het heerlijke ijs.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.