Nieuwerkerkse zangeres start nieuw gospelkoor

De Nieuwerkerkse zangeres Judith Mulder-Moerman start na de zomer een nieuw gospelkoor. Geïnteresseerden zijn welkom bij een informatieavond op dinsdag 17 september 2024.

Het nieuwe koor heet 2 Live The Joy en valt onder het Charles Vermeer Zanginstituut (CVZI). Op het programma staan black gospels, spirituals en praise songs. In aanloop naar december zingt het koor ook Kerstliederen in het Engels en Nederlands. Of je nu wel of niet gelooft, iedereen is welkom om mee te zingen.

Informatieavond 17 september
Dinsdagavond 17 september van 19.30 uur tot ongeveer 20.45 uur is er een informatieavond over het nieuwe gospelkoor. Locatie is het CVZI, Fluiterlaan 400 in Capelle aan den IJssel. Judith en CVZI-directeur Charles Vermeer beantwoorden je vragen. Onder het motto ‘Sing the Gospel, feel the Joy!’ staat er ook een leuke muzikale kennismaking op het programma. De organisatie stelt het op prijs als je je vooraf aanmeldt voor 17 september, maar ook zonder aanmelding ben je welkom. Aanmelden kan via info@charlesvermeer.nl

Black gospel
Judith werkt als zangdocent bij het CVZI. Daarnaast geeft ze zangworkshops aan koren en individuen. Als singer-songwriter heeft ze twee albums uitgebracht onder de naam Jester of the King. Met haar bandleden heeft ze opgetreden bij onder meer Radio 2, 3FM, theaters en festivals. In de kerk heeft ze muziekgroepen en een projectkoor geleid. Op het conservatorium in Rotterdam maakte ze opnieuw kennis met black gospel. Dat raakte haar en het verlangen groeide om een eigen koor te starten. De voorbereidingen voor 2 Live The Joy zijn net gestart. Het koor oefent vanaf 1 oktober elke dinsdag van 19.30 tot 21.30 uur bij het CVZI in Capelle. Halverwege de repetities is er een gezellige pauze. Direct aanmelden als lid van het koor kan via www.cvzi.nl/inschrijven. Voor meer informatie, bezoek www.cvzi.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.