A20 richting Gouda afgesloten na ernstig ongeluk

De A20 richting Gouda is donderdagochtend 11 juli tijdelijk afgesloten na een ernstig ongeluk. Rond 10:50 uur reed een vrachtwagen door de vangrail en kwam tot stilstand tegen een boom. Bij het ongeluk was ook een busje betrokken dat verkeersborden vervoerde.

Het incident heeft een flinke ravage veroorzaakt op de weg. Wrakstukken van zowel de vrachtwagen als het busje liggen verspreid over het wegdek. De hulpdiensten zijn massaal uitgerukt om de situatie onder controle te krijgen en de weg vrij te maken.

De vrachtwagenchauffeur raakte gewond bij het ongeluk en zou met spoed naar het ziekenhuis zijn gebracht. De toestand van de bestuurder van het busje is op dit moment nog onbekend.

Weggebruikers worden geadviseerd om alternatieve routes te nemen, aangezien de opruimwerkzaamheden en het onderzoek naar de toedracht van het ongeluk nog enige tijd in beslag zullen nemen. Het verkeer richting Gouda wordt omgeleid via de A12 en de N11.

Foto: Rob van Lopik

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.