Terstal opent woensdag haar deuren in de Reigerhof

Woensdag 31 augustus is het dan zover, dan zal winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel een spiksplinternieuwe winkel rijker zijn: Terstal opent dan haar deuren.

Eerder konden wij u al melden dat de Nederlandse winkelketen, met meer dan 200 vestigingen in Nederland, zijn intrek zou nemen in de ruimte tegenover de Hema/Albert Heijn. Deze ruimte kwam vrij nadat kledingwinkel The Stone verhuisde naar  het vrijgekomen pand van voorheen Hunkemöller.

Veel mode voor een kleine prijs

Het winkelend publiek kan dus vanaf woensdag 31 augustus terecht kan voor ´veel mode voor een kleine prijs´. De winkelketen met meer dan 200 winkels door heel Nederland richt zich op dames en herenkleding, een ruim assortiment ondergoed, sokken, nachtmode en accessoires.

Opening

Julliet Nijkamp, Office manager van Terstal, laat weten erg blij te zijn met het nieuwe filiaal in Nieuwerkerk a/d IJssel en kijkt uit naar een feestelijke opening. ¨Tijdens de opening krijgen klanten die een aankoop doen een gratis shopper van ons cadeau.

De nieuwe ondernemer in Nieuwerkerk aan den IJssel is nog op zoek naar meerdere verkoopmedewerkers ( ook weekend/oproep). Voor meer informatie: https://werkenbijterstal.nl/.

Lees ook:

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.