Winkelcentrum Reigerhof gaat verbouwen

Winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel gaat verbouwen. De eerste werkzaamheden zullen deze week al gaan starten en moeten er voor gaan zorgen dat het winkelhart van Nieuwerkerk nog aantrekkelijker gaat worden.

Het uit de jaren tachtig daterende overdekte winkelcomplex kent al twee eerdere renovaties en met deze aankomende opknapbeurt hopen de winkeliers aan de buitenzijdes een meer winkelcentrum achtige uitstraling te krijgen. Om de overlast tot een minimum te beperken zal de verbouwing in fases plaatsvinden. Alle ingangen zullen tijdens de werkzaamheden open blijven en alle winkels bereikbaar.

Er wordt gestart met de verbouwing van de eerste ingang aan de zijde van Domino’s en Mister Pita To Go vanaf 9 Mei tot en met 25 Juni. In het winkelcentrum start men vanaf 9 Mei tot en met 4 Juni met de passage vanaf Brasserij de Berg en Intertoys tot en met de Albert Heijn. Alle winkels en paden zullen tijdens de werkzaamheden bereikbaar blijven en de werkzaamheden die echt overlast geven zullen in de avond en nachtelijke uren plaatsvinden.

Lees ook:

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.