Zuidplas Verbindt deelt bloemen uit op Burendag

Wie van uw buren verdient een BuurtBloemetje? En waarom? Geef het door aan Zuidplas Verbindt van Stichting ZO! en wie weet kunt u uw buren fleurig verrassen op nationale burendag.

Op zaterdag 24 september geeft Zuidplas Verbindt in totaal 1500 bloemen weg in alle dorpen van Zuidplas. Burendag is een landelijk initiatief waar ZO! graag aan meedoet. Want nog steeds hebben we liever een goede buur dan een verre vriend. Net zoals in 2020 wil Zuidplas Verbindt dat vieren door op 24 september bloemen uit te delen.

Hoe gaat het in zijn werk?

U kunt voor maximaal tien personen 1 bloem aanvragen. Aanmeldingen kunnen gedaan worden via www.stzo.nl/burendag. Een korte motivatie is verplicht bij de aanvraag.
Wij zijn namelijk heel benieuwd waarom juist die personen of persoon een mooie bloem verdient. Aanmelden kan tot en met 11 september, maar natuurlijk geldt ook nu weer: op = op! Als uw aanmelding is geslaagd ontvangt u een bevestigingsmail met de informatie over locatie en tijdstip per dorp voor het afhalen van de bloemen. Daarna kunt u zelf uw buren verrassen!

Zuidplas Verbindt wordt uitgevoerd door ZO! en heeft een sterker, gezelliger en socialer Zuidplas als doel. We willen buurten versterken en inwoners aan elkaar verbinden. Dit doen we door aan te sluiten bij bestaande netwerken maar ook door regelmatig zelf activiteiten te organiseren. BuurtBloemetje is daar een goed voorbeeld van!

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.