Zedenincidenten Nieuwerkerk aan den IJssel: getuigen gezocht

De politie zoekt getuigen van drie zedenincidenten in de maanden april en mei in Nieuwerkerk aan den IJssel en vraagt om bij verdachte situaties direct 112 te bellen. Aanleiding hiervoor zijn diverse meldingen bij de politie en verontruste berichten op de dorps-facebookgroep ´Je Bent Nieuwerkerkerker´. In het Essepark en op het Kroonkruid sprak een onbekende man kinderen aan en deed hen een ongepast voorstel. In het Groene Hartpark toonde een onbekende man zijn geslachtsdeel aan een volwassen vrouw.

In de speeltuin van het Essepark benaderde een onbekende man op maandag 25 april rond 13.15 uur drie kinderen die daar aan het spelen waren. Hij deed hen een ongepast voorstel en vertrok daarna in onbekende richting.

Op donderdag 12 mei toonde een onbekende man zijn geslachtsdeel aan een volwassen vrouw in het Groene Hart Park rond 14.00 uur.

Op het Kroonkruid sprak een onbekende man woensdag 18 mei rond 16.00 uur twee kinderen aan en deed hen een ongepast voorstel.

Onduidelijkheid over verdachte
Het is onduidelijk of het bij de drie incidenten om dezelfde volwassen man gaat. Tot nu toe is er nog geen eenduidig signalement van de verdachte(n).

Was u getuige?
De politie komt graag in contact met mensen die op maandag 25 april, donderdag 12 mei of woensdag 18 mei iets verdachts hebben gezien in de middaguren in Nieuwerkerk aan den IJssel. Heeft u meer informatie of beschikt u over videobeelden? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Bel de politie bij een verdachte situatie
Ziet u iets verdachts? Bel dan direct 112. De politie neemt elke melding over een mogelijk zedenincident serieus. Om ons te helpen vragen wij om een duidelijk signalement van de verdachte. Denk daarbij aan de omschrijving van kleding, lengte en specifieke lichaam- en gezichtskenmerken.

Lees ook:

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.