´Oudere man´ valt meisje lastig Kruidenbuurt

Het blijft onrustig in de wijk Zuidplas in Nieuwerkerk aan den IJssel. Waar afgelopen week bij de politie een melding binnenkwam over een mogelijke onzedelijke situatie in het Groene Hart park, is er maandag 16 mei een meisje lastig gevallen in de Kruidenbuurt.

Het meisje werd op een fietspad in de Kruidenbuurt aangesproken door een oudere man op een mountainbike en maakte ongepaste opmerkingen naar haar. Het zou om een oudere grijsharige man gaan. Hij droeg een wit shirt en een korte broek. De wijkagent is van het voorval op de hoogte.

Of het in dit geval om dezelfde persoon zou gaan als van het incident in het Groene Hart park is onduidelijk. Daar zag een passant donderdag 12 mei een man naast de  bosjes op het pad staan die zichzelf aan het ‘plezieren’ was terwijl hij naar haar keek. Vervolgens zou de man zijn  geslachtsdeel uit zijn broek hebben laten hangen.

Van beide voorvallen is inmiddels melding gemaakt bij de politie. Ook heeft de Buurtapp Nieuwerkerk aan den IJssel een melding doen uitgaan. Wijkagent Rob Draisma laat weten wanneer een dergelijke situatie zich voordoet, direct het alarmnummer 112 te bellen. Mensen die meer informatie over deze zaak hebben zich te melden via 0900-8844 (Kenmerk 2022136170).

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.