Voorjaarswaardering voor mantelzorgers

Donderdag 19 mei 2022 vond de voorjaarswaardering voor mantelzorgers door Stichting ZO! plaats. Er stond een smaakwandeling op het programma die startte bij eetcafé De Roerdomp in Zevenhuizen. De organisatie van de smaakwandeling lag bij ‘Meiden met smaak’.

Vanwege regenbuien en onweer waren we genoodzaakt om het programma iets aan te passen. Na heerlijke koffie met wat lekkers werden nieuwtjes uitgewisseld vanuit het Steunpunt Mantelzorg en in het algemeen over Stichting ZO! Na een tijdje scheen de zon weer en besloten we alsnog een kort stukje te lopen of te gaan varen met de pont. Dat doe je natuurlijk niet met een lege maag. Met heerlijke quiches en een drankje op gaat het veel beter! De Schipper van het pontje kwam met het idee om iedereen die daar zin in had een stukje mee te laten varen. Hier was veel animo voor. Anderen besloten te wandelen richting de molen.

Toen iedereen op de afgesproken tijd weer terug was in de Roerdomp werd nog een heerlijk snackje geserveerd. Het was een smakelijke, ontspannen en gezellige middag, De mantelzorgers kwamen trouw ondanks de fikse regen waardoor de middag niet in het water is gevallen.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.