Een kerstboom in je straat, aanvragen kan vanaf zaterdag!

Ook dit jaar organiseert Stichting Zo! weer een December Straatfeest actie. Net als voorgaande jaren worden er weer vele bomen beschikbaar gesteld voor een mooi moment om ook met je buren eens een gezellig feestje te organiseren, een december straatfeest!  Na het grote succes van de afgelopen jaren zijn er dit keer weer vele kerstbomen beschikbaar.

Het idee is dat de boom een centrale plaats krijgt in de straat en de spil gaat vormen voor hartverwarmende ontmoetingen en activiteiten. Met jouw aanmelding voor het december straatfeest neem je dus ook de uitdaging aan om zoveel mogelijk buren te enthousiasmeren en te betrekken om samen aan de slag te gaan. Om daarbij te helpen kan  je bij de kerstboom een versierpakket voor groot en klein aanvragen. Dit kan je aanvragen via communicatie@stzo.nl

De aanvraagperiode start zaterdag 11 november om 11:00 uur via de site https://zovoorelkaar.nl/

Er is een beperkt aantal bomen beschikbaar dus wacht dan niet te lang. Op is Op!

Stichting ZO! ontvangt graag achteraf enkele leuke foto’s van de kerstboom in de straat. Laat de kans dus niet voorbijgaan, december is de ideale maand om met jouw buren eens een gezellig feestje te organiseren!

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.