´Heel Nieuwerkerk bakt´ tijdens rommelmarkt, jury met bekende Nieuwerkerker

Op zaterdag 14 mei zal er weer een rommelmarkt georganiseerd worden door de Hervormde kerk in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het zal dit jaar wel een kleinschalige rommelmarkt worden met een beperkt aanbod. Bijzonder dit jaar is een taartenbak wedstrijd met in de jury wel een hele bekende Nieuwerkerker.

Maar liefst 101 jaar was Bakkerij Den Hoed een begrip in Nieuwerkerk en omstreken. Speciaal voor de rommelmarkt komt bakker Arie opnieuw in actie: hij zal samen met Alet en Thirza de taarten tijdens de wedstrijd beoordelen. Met zijn jarenlange ervaring als bakker weet Arie als geen ander waar een toptaart aan moet voldoen. Je taart ook laten proeven door bakker Arie? Je kunt je nog opgeven voor de taartenbakwedstrijd via heelnieuwerkerkbakt@gmail.com

(kopfoto: Marco van den Arend)

Lees ook:

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.