Ideeën brouwen in het Bruiscafé in Moordrecht

Waarom moeilijk doen, als het bruisend kan? Dat is het motto van een aantal inwoners van Moordrecht en Stichting ZO! die samen een werkgroep Bruiscafé hebben opgericht. Het Bruiscafé bestaat uit een aantal bijeenkomsten waar ideeën en initiatieven worden ‘gebrouwen’. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten, inspireren en enthousiasmeren.

Doel van het Bruiscafé is om elkaar te ontmoeten en elkaar te stimuleren tot bijzondere ideeën en plannen. In het Bruiscafé hoor je wat er in Moordrecht gebeurt en hoe jij kan meehelpen. Dankzij een vlot en bruisend programma word je geïnspireerd, ook om de samenwerking op te blijven zoeken. Zo maak je onderdeel uit van een dorp dat leeft.

Het idee van een Bruiscafé heeft zich al bewezen op meerdere plekken in Nederland, waaronder Gouda. Daarom is het volgens de enthousiaste bewoners en Stichting ZO! ook tijd om in Moordrecht hier mee aan de slag te gaan. Woensdag 18 mei is van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur de Kick-off van het Bruiscafé in De Zuidplas, Sportlaan 3 in Moordrecht.

Aansluitend is er gelegenheid om gezellig ‘na te bruisen’. Ben jij ook optimistisch, creatief en klaar om samen iets moois te doen? Geef je dan op via Irmgard den Ouden, Sociaal makelaar, e-mail i.denouden@stzo.nl of tel. 06-82066443. Meer informatie over het bruiscafé staat op www.stzo.nl/bruiscafe.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.