Dit jaar weer rommelmarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zaterdag 14 mei zal er weer een rommelmarkt georganiseerd worden door de Hervormde kerk in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het zal dit jaar wel een kleinschalige rommelmarkt worden met een beperkt aanbod.

Waar jaren lang traditiegetrouw de grote rommelmarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel was, zullen we na twee jaar geen rommelmarkt een kleine rommelmarkt organiseren.De rommelmarkt zal plaatsvinden op alleen het kerkplein van de nieuwe kerk aan de J.A. Beijerinkstraat 53.

Er zullen alleen spullen zijn uit de volgende categorieën:

Boeken Planten Fruit Curiosa Speelgoed Fietsen Veiling

Nieuw dit jaar: een taartbakwedstrijd! Diverse foodkraampjes en een gezellige koffiehoek

De rommelmarkt zal plaats vinden op 14 mei van 9.30 – 15.00 Dit jaar zal er geen ophaaldag zijn voor het inzamelen van spullen. U kunt uw goede spullen uit de bovenstaande categorieën brengen op vrijdagavond 13 mei van 17.00 tot en met 21.00 uur. Mocht u nog mooie items hebben voor de veilig, deze kunt u aanmelden via info@rommelmarktnieuwerkerk.nl. Stuur graag wel even foto mee. Let wel op, we nemen alleen goede spullen aan uit de bovenstaande categorieën. Wij weigeren spullen die niet voldoen aan de criteria, ivm de kleinschalige karakter en beperkte aanbod.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.