Met de Zonnebloem naar het Isala Theater

Afgelopen vrijdag werd er voor de gasten van de Zonnebloem een bijzonder uitstapje geregeld. “The Grand Lady’s of Swing” in het Isala theater. Alle gasten waren bijzonder blij met dit uitstapje. Hoewel voor sommigen de Jazz avond zelf best wel even wennen was, genoten zij ook van het samenzijn in het theater. Een uitstapje dat de gasten vaak zelf niet kunnen regelen.

Een prachtige muziek voorstelling werd men teruggenomen naar de tijd van de grootste jazz zangeressen. De gasten werden door de vrijwilligers opgehaald en bij het Isala Thater in Capelle voor de deur afgezet. De jassen werden bij de garderobe afgegeven. In de foyer kregen ze een koffie of thee en konden ze weer gezellig met elkaar kletsen. 

Om 20.15 uur zat iedereen in de grote zaal van het Isala theater. De gasten konden zich wanen in een nachtclub van vroegere tijden. Zoals de befaamde Cotton Club in New York. Een kleine bigband speelde en een zangeres (Deborah Cartner) prachtige  en bekende werken vertolkte van ‘s werelds grote zangeressen als Ella Fitzgerald, Sarta Vaughan, Peggy Lee, Nina Simone en Billy Holliday.

De muzikanten van de Round Midnight Orchestra waren niet de eerste de beste. Al jaren verzorgen ze schitterende optreden en bestaan uit het puikje van de Nederlandse Jazzscene.  Er was verrassend genoeg geen pauze geprogrammeerd. Het Isala theater ging hiertoe over vanwege de Corona maatregelen van de afgelopen maanden. Na afloop was er voor iedereen een drankje en enkele gasten met hun vrijwilligers bleven nog lang napraten. Voor onze gasten was het een bijzonder uitje waar ze nog lang aan zullen denken.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.