Ga met Galerie Boon mee op zomerse kunstexcursie naar Kroller Muller museum

Hallo! Wij zijn Ron & JP, eigenaren van kunstgalerie Mevrouw Boon in de Dorpsstraat in Moordrecht. Sommigen van u zullen ons kennen als de organisatoren van Mediterraans Moordrecht, waarbij wij in de afgelopen drie zomers de oude dorpskern van Moordrecht versierden met waslijnen zoals je die ook in landen aan de Middellandse Zee ziet en tijdens welke we creatieve en muzikale activiteiten organiseerden, óók voor leden van de Zonnebloem.

I.s.m. Nationale Vereniging de Zonnebloem en met financiële steun van Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas en J. Bos & Zonen willen we dit jaar iets nieuws organiseren en nemen we u graag mee op een vrolijke kunstexcursie naar het prachtig gelegen Kröller-Müller Museum in Het Nationale Park De Hoge Veluwe met bijbehorende beeldentuin. Samen met de deftige Helene Kröller-Müller – oprichtster van het museum in 1938 – en Vincent van Gogh – wereldberoemd kunstschilder van wie veel werken in het Kröller-Müller Museum zijn ondergebracht – gaan we aan boord van een bus die ons naar het museum brengt. Hier krijgen we een rondleiding langs de bekendste werken uit de museumcollectie, gaan we samen lunchen en maken we er vooral een hele mooie tijd van met elkaar. Dit wordt een gezellige en inspirerende dag om nooit meer te vergeten!

Wilt u dit leuke uitstapje niet missen? Lever san uiterlijk 10 juni a.s. een briefje in bij Jannie de Groot ( Land voor Water 35 in Moordrecht) met uw naam, aders telefoonnummer en vermelding van een eventuele kortingskaart ( Museumjaarkaart / Vriendenloterij VIP kaart / invalidekaart). Uiteraard mag u met meerdere personen deelnemen. Er geldt een financiële bijdrage van 45 euro p.p. welke u direct mag betalen. Voor vragen kunt u contact opnemen met Agnes via 06-44490025.

Programma:

09:30 uur :verzamelen bij het opstappunt voor de bus (Vakgarage ’t Centrum, Westringdijk 7 in Moordrecht)

10:00 uur: Vertrek

10:00-11:15 uur: busreis met aan boord Helene Kröller-Müller en Vincent van Gogh, die kort vertellen over de geschiedenis van het museum en het leven en werk van Vincent van Gogh

11:15 uur: geschatte aankomst bij het Kröller-Müller Museum in Otterloo

11:30-12:00 uur: koffie & koek

12:00-13:00 uur : rondleiding in het museum langs de belangrijkste werken van Vincent van Gogh

13:00-14:00 lunch

14:00-15:00 uur: rondleiding in de beeldentuin of vrij rondlopen

15:15 uur: verzamelen bij de bus

15:30-17:00 uur terugreis

17:00 uur: geschatte aankomst in Moordrecht (Vakgarage ’t Centrum, Westringdijk 7)

We kijken uit naar uw deelname aan deze prachtige dag!

Liefs

Ron & JP

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.