Kerstwandeling in Rotterdam

Wie een mooie winterse kerstwandeling voor 1e of 2e kerstdag zoekt, of een leuk uitje in de kerstvakantie, kan vanaf vandaag op de website Kerstwandeling2021.nl terecht.

Ook in de omgeving van Rotterdam vindt dit jaar een kerstwandeling plaats. Het is een winterse wandelroute in een prachtige omgeving met een leuke challenge / puzzeltocht voor het hele gezin. De wandeling is in park Hoge Bergse Hoek aan de noordkant van de stad en de afstand is 5 km.


Veel georganiseerde wandelingen gaat dit jaar niet door. Daarom is de Kerstwandeling 2021 corona-proof opgezet. De route kan individueel of in een klein gezelschap worden gelopen, op een moment dat het de wandelaars zelf schikt. Zo wordt drukte vermeden. Er zijn per regio een maximaal aantal tickets beschikbaar, dus het loont om je tijdig aan te melden, zodat je zeker weet dat je mee kunt doen. Voor alle goede inzendingen is er een attentie.


De Kerstwandeling 2021 is een initiatief van samenwerkende routemakers. Een deel van de opbrengst gaat naar noodhulp aan vluchtelingen die deze winter in moeilijke omstandigheden doorbrengen.


https://www.kerstwandeling2021.nl

https://www.kerstwandeling2021.nl/rotterdam

(foto: Unsplash, Kerstwandeling 2021)

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.