Kaarsjesavond 2023 in sfeervol Oude Dorp Nieuwerkerk

Met enthousiasme kondigen de ondernemers van Het Oude Dorp de jaarlijkse Kaarsjesavond aan, die plaatsvindt op vrijdag 8 december 2023 van 17.00-21.00 op het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze sfeervolle avond, die sterk verbonden is met de geest van saamhorigheid, belooft opnieuw een gelegenheid te zijn vol blijdschap en gemeenschappelijke verbondenheid.

Optredens

Wij vinden het leuk dat een aantal lokale verenigingen deze avond willen optreden. Geniet van de hartverwarmende optredens van dansschool REND, drumfanfare DKV en  het Koperensemble DMB, die een magische kerstsfeer zullen brengen.

Feestelijke kerstactiviteiten

Dit jaar zijn er ook weer diverse activiteiten voor jong en oud. Liefhebbers van creativiteit kunnen eigen kerstkaarten maken, perfect om vrienden, familie of iemand die wat extra aandacht verdient mee te verrassen.
Voor degenen die graag dansen, is er een vrolijke Silent Disco, waarbij deelnemers kunnen swingen op kerstmuziek in een unieke, stille omgeving.
Een fotomoment met de Kerstman  geeft  een blijvende herinnering aan deze bijzondere tijd van het jaar. Met deze activiteiten belooft het Oude Dorp een gezellige en onvergetelijke kerstervaring voor de hele gemeenschap.

Sfeervolle kraampjes en lekker eten

De kerstmarkt belooft dit jaar weer heel sfeervol te worden, met veel verschillende kraampjes met de leukste snuisterijen, kerstcadeautjes en meer!  De kraampjes zijn oa van de lokale ondernemers van het Oude Dorp en lokale ondernemers uit de gemeente. Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht en zijn er diverse kraampjes met heerlijke hapjes en drankjes.

Win leuke prijzen van de lokale ondernemers

Tijdens Kaarsjesavond 2023 kun je leuke prijzen van de lokale ondernemers winnen! Je kunt meedoen met onze kerstrebus, die je alleen op deze avond zelf inleveren.
Verder delen de kerstmeiden van REND tussen 19.00-20.00 weer kerstballen uit, waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Kaarsjesavond 2023 wordt een avond vol verrassingen en gezelligheid, een ware viering van de kerstsfeer in gemeenschap.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en het volledige programma via onze socials https://www.facebook.com/HetOudeDorpnieuwerkerk/ en https://www.instagram.com/HetOudeDorpnieuwerkerk/ 

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.