Kerstdrukte 2022: Overdekte parkeerplaats Reigerhof tijdelijk open voor bezoekers winkelcentrum

Winkelend publiek in winkelcentrum Reigerhof in Nieuwerkerk aan den IJssel kan vrijdag 23 en zaterdag 24 december de auto kwijt in de parkeergarage boven het winkelcentrum. Op deze manier hoopt de winkeliersvereniging genoeg parkeergelegenheid te kunnen bieden tijdens de drukste winkeldagen van het jaar.

Om de verkeersdrukte goed gecontroleerd te houden wordt er op deze dagen samengewerkt met Stichting Evenement die verkeersregelaars levert. Door de openstelling van de garage worden er 120 extra parkeerplekken gerealiseerd. Gevraagd wordt om de aanwijzingen van de verkeersregelaars op te volgen om zo veilig en overdekt te kunnen parkeren.

De overdekte parkeerstalling is de afgelopen jaren vaker punt van discussie geweest onder de Nieuwerkerkers. De stalling zou door de steile toegang niet geschikt zijn om vrij te parkeren. De parkeergelegenheid wordt momenteel wel gebruikt door personeel van de winkels en een deel van de ambtenaren welke werkzaam zijn in het naastgelegen gemeentehuis.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.