Kerstbomen Stichting Zo! zorgen voor saamhorigheid in straten Zuidplas

De kerstbomen actie van Stichting Zo! is wederom een groot succes. Nadat mede op onze populaire facebookgroep Je Bent Nieuwerkerker aandacht werd gegeven aan deze actie waren vorige maand binnen zeer korte tijd de 100 beschikbare bomen vergeven.

Het idee is dat de boom een centrale plaats krijgt in de straat en de spil gaat vormen voor hartverwarmende ontmoetingen en activiteiten. En dat lieten vele bewoners zich geen twee keer zeggen. Deze dagen worden er veelvuldig activiteiten georganiseerd in diverse straten van Zuidplas. Met gluwijn, kleinschalige straatactiviteiten en zelfs een kerstman gaan inwoners aan de slag in de Zuidplasdorpen. Op onze dorps facebookpagina Je Bent Nieuwerkerker plaatsen vele Nieuwerkerker foto’s van deze kerstboom actie zoals onderstaande foto’s gemaakt in de Mossenbuurt in Nieuwerkerk aan den IJssel door Remco Moree.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.