Rotterdams Dameskoor viert kerst met Slavisch ensemble

Het Rotterdams Dameskoor zal op zaterdagmiddag 11 december hun traditionele Kerstconcert geven in de Caecileakerk aan de Zocherstraat in Rotterdam. Samen met een Slavisch ensemble zorgen de dames voor een afwisselend programma.


Het Rotterdams Dameskoor, onder leiding van de jonge en talentvolle dirigent Matthijs Breukhoven, zal komend jaar haar 75 jarig bestaan vieren. Omdat het concert ’s middags om 15.00 uur zal plaatsvinden en omdat de RIVM regels zullen worden gehanteerd kan dit concert doorgaan. De koorleden hebben vanaf september gerepeteerd om het programma in te studeren en hebben er veel zin in om het optreden te mogen verzorgen.


Het Slavische ensemble Raduzhnaya, wat zal optreden in traditionele kleding, wordt begeleid door een bijzondere balalayka en andere bijzondere Oost-Europese
instrumenten. Zoals de naam van het ensemble al aangeeft zal het ensemble Slavische kerstliederen ten gehore brengen. Muzikale medewerking zal worden verleend door de bekende organist en pianist Arjan Breukhoven. Het concert zal om 15.00 uur aanvangen en de toegang is gratis. Wel zal er een collecte worden gehouden ter bestrijding van de onkosten.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.