Kerst komt tot leven voor jong en oud bij galerie Mevrouw Boon

Kunstgalerie en curiositeitenwinkel Mevrouw Boon aan de Dorpsstraat 60 in Moordrecht – in het monumentale Ambachtshuis – organiseert in de periode van 10 tot en met 24 december speciale openingsdagen in kerstsferen.

Na het initiëren van Mediterraans Moordrecht afgelopen zomer vindt Mevrouw Boon het belangrijk om ook in wintertijd jong en oud te verbinden middels kunst en cultuur. Er is een kerstkraam met bijzondere kerstcreaties, in de historische woonkamer boven de galerie wordt kunst geëxposeerd en je vindt er zeer unieke kerstcadeaus. Dit alles in een speciaal voor de feestdagen sfeervol verlichte Dorpsstraat. Op www.mevrouwboon.nl kun je lezen op welke dagen en tijden Mevrouw Boon precies is geopend.


Kerstspecial op 18 en 19 december: TUSSEN KUNST & KERST
In het weekend van 18 en 19 december organiseert Mevrouw Boon TUSSEN KUNST & KERST, twee gezellige dagen van 12:00 tot 17:00 met live (klassieke) muziek, kerst-dj’s, levende kerstbomen en gratis glühwein of warme chocolademelk. Galeriehouders Ron Eikenhout en Jan-Pieter van IJzendoorn: “Op deze manier willen we iedereen kennis laten maken met de kleurrijke kunst die wij exposeren en hen laten meegenieten van dit bijzondere pand, dat met zijn Charles Dickens-stijl helemaal past bij de kerstperiode.” De twee dagen worden mede mogelijk gemaakt door Stichting Cultureel Netwerk Zuidplas en zullen met inachtneming van de coronaregels plaatsvinden.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.