ChristenUnie/SGP zet ondernemers in het zonnetje op de Dag van de Ondernemer

Lijstrekker Jan Willem Schuurman van ChristenUnie/SGP heeft een bezoek gebracht aan Ortho Innovatief van sociaal ondernemer Arie van Tienhoven. Dit bezoek bracht Schuurman samen met raadsleden van de ChristenUnie/SGP-fractie in het kader van de Dag van de Ondernemer.


Schuurman: “Maatschappelijk en sociaal verantwoord ondernemen, dat is wat een bedrijf als Ortho Innovatief doet. Bij dit bedrijf gaat het niet om het product, maar om de mensen. Zij maken op maat gemaakt rolstoelen voor zeer beperkte/meervoudig gehandicapte kinderen en ouderen die anders niet zouden kunnen zitten. Deze groep mensen krijgen door dit bedrijf meer mogelijkheden om mee te doen in onze samenleving. ChristenUnie/SGP is trots op dergelijke ondernemers!”Dit bezoek vond plaats op de Dag van de Ondernemer, een initiatief van MKB-Nederland. Op deze dag bedanken we ondernemers voor hun lef en doorzettingsvermogen en vieren we het ondernemerschap. Ondernemers zijn immers van ongekende waarde voor onze gemeente. Zij verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Sinds 2016 is het elke derde vrijdag van november de Dag van de Ondernemer.


Arie van Tienhoven: “Ik was blij verrast dat de lijsttrekker en een aantal fractieleden van ChristenUnie/SGP mijn bedrijf een bezoek hebben gebracht. Fijn dat er politieke aandacht is voor sociale ondernemers. Wij zetten ons in voor de zwakkere in de samenleving, zodat zij ook volwaardig mee kunnen doen. Fijn dat daar waardering voor is!”

ChristenUnie/SGP lijsttrekker Schuurman: “Naast het sociaal ondernemerschap, zet deze ondernemer zich ook in voor een circulaire en duurzame economie. Het gehele productieproces is zo duurzaam mogelijk. Op deze wijze neemt dat bedrijf ook daarin z’n verantwoordelijkheid. Niets dan trots en dankbaarheid voor ondernemers die de samenleving verder willen brengen. Samen werken we aan onze samenleving, zodat we echt samen kunnen leven.”

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Delen vinden wij leuk

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.