Culinesse 2021 gaat definitief niet door 

Het jaarlijks Culinesse festival aan het strand  Nesselande  zal ook dit jaar niet doorgaan, dit laat de organisatie op hun site.

 

Demissionair premier Rutte maakte maandagmiddag bekend dat eendaagse festivals enkel onder strenge voorwaarden mogen doorgaan. Zo moeten een festival in de openlucht plaatsvinden en mogen er maximaal 750 bezoekers naar een evenement komen.

De organisatie laat weten: 

¨Met pijn in ons hart moeten we jullie mededelen dat CuliNESSE 2021 zal worden verplaatst naar 25, 26 & 27 augustus 2022. Wij zijn net als de rest van de evenementensector hard getroffen door de corona-maatregelen en kunnen met de huidige beperkingen helaas geen festival voor jullie laten plaatsvinden¨.

 

Verder  bedankt de organisatie ieder voor support en enthousiasme. De mensen met tickets zullen hier vrijdag 13 augustus bericht over krijgen per email.

¨We hadden een fantastisch jubileumfeest voor jullie gepland, dat nu naar 2022 gaat worden doorgeschoven. Voor nu balen wij er ontzettend van, maar we hopen jullie natuurlijk volgende zomer allemaal weer gezond terug te zien!¨.

 

Het festival wist voor dit jubileumjaar wederom grote artiesten te boeken. Zo zouden onder andere Anouk, Krezip en Nick &  Simon optreden.

 

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.