Alerte handhavers betrappen schennispleger

Handhavers van de gemeente Zuidplas hebben woensdagmiddag 12 juli een man betrapt op schennispleging bij de Zevenhuizerplas.

De man hield zich verdacht op bij de Zevenhuizerplas en trok daarom de aandacht van de surveillerende handhavers. De man was bovendien naakt, maar bevond zich niet bij het naaktstrandje. Het viel de handhavers ook op dat de man veel aandacht had voor twee vrouwen bij het hondenstrandje. Even later zagen zij dat de man op enige afstand van de vrouwen ging zitten en dat hij zichzelf in de richting van de vrouw begon te bevredigen. De handhavers grepen direct in en konden de man op heterdaad aanhouden voor schennispleging. De man is overgedragen aan de politie en tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.