Nesse Sloepen-Rally, puzzelend varen op de Zevenhuizerplas

Zondag 6 september vond op de Zevenhuizerplas de eerste editie van de Nesse Sloepen Rally 2020 plaats. De Nesse Sloepen Rally bestaat uit een vaartocht waarbij tal van leuke & interessante vragen, puzzels en opdrachten moesten worden uitgevoerd langs de oevers van de Zevenhuizerplas en in de Waterwijk in Rotterdam Nesselande. En dit schouwspel op het water zorgde onder een regelmatig terugkerend zonnetje en typische Hollandse wolkenluchten voor een mooi schouwspel.

De eerste editie van de Nesse Sloepen Rally stond eerder gepland op zaterdag 29 augustus, echter deze werd vanwege het slechte weer toen verplaatst. Naast meerdere stops langs de route waar hapjes werden verstrekt voor de deelnemers waren er voor de deelnemers leuke prijzen te winnen. Het evenement werd gesponsord door lokale ondernemers en de opbrengst zal ten goede komen aan de Reddingsbrigade Zevenhuizerplas.

Advertentie

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio van de Zuidplas:

www.nieuwerkerkfm.nl

Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:

info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.