DJ Piet zet ’t Blok op zijn kop

Afgelopen woensdagmiddag 29 november was het zover en organiseerde stichting Cupcakes voor Kids een sinterklaasfeest voor kinderen die bekend zijn bij de cadeaukast van stichting ZO!. De afgelopen weken hadden de inleverboxen voor cadeaus weer bij verschillende winkels in Zuidplas gestaan. Met de donaties hebben ze bijna 50 kinderen blij kunnen maken met cadeaus.

Toch was het voor sommigen wel spannend, want DJ piet had de muziek al gelijk op staan en op het podium stonden ook al pieten te dansen bij binnenkomst van de zaal. Na binnenkomst van de sint met nog meer pieten, werd hij vrolijk toegezongen en barstte het feest los en werd er volop gedanst. Ondertussen kon er een glittertattoo worden gezet of je laten schminken. Een deel van de kinderen mocht op het podium bij Sinterklaas, waarbij sommige voor de sint wilden zingen en andere een gedicht hebben voorgedragen. Tot slot was er nog voor iedereen de mogelijkheid om met de sint en de pieten op de foto te gaan. Na het vertrek van Sinterklaas, zijn de pieten de cadeautasjes aan de kinderen gaan uitreiken. Die daarna vrolijk en voldaan richting huis zijn vertrokken met hun tas met cadeaus en
snoepgoed.

De stichting Cupcakes voor Kids bedankt bij deze ook de vrijwilligers die het feest mogelijk maken, maar ook de Blokker, Zeeman, Hema, The Game Inn, M-schmink en de Primera Moordrecht voor het neerzetten van de inleverboxen. De sponsering van de lekkernijen werd gedaan door: Plus Te Kulve, de Goudreinet en bakker Klootwijk. En tot slot iedereen die een fysiek cadeau heeft ingeleverd of een digitale donatie heeft gedaan. Zonder jullie was het niet mogelijk geweest om het feest te houden.

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.