Café de Tap komt terug: Bistro du Tap !!

Een flinke positieve impuls voor het Oude Dorp in Nieuwerkerk aan den IJssel, medio april 2024 zal de Tap een nieuw leven krijgen. Lex Hamelijnck en Pascal Hoogendoorn nemen Café de Tap over en laten weten  grootse plannen voor de toekomst te hebben.

Lex en Pascal, bekend van Restaurant De Roode Leeuw en La Sirena op het Oude Dorp verwachten de deuren in april te openen onder de naam “Bistro du Tap.”. Het pand stond sinds 2019 leeg nadat de rechtbank het toenmalige eetcafé failliet werd verklaard. Lokaal 58 was toentertijd de opvolger van Eetcafé de Tap in de Dorpsstraat. Dit café,  een begrip in het dorp en bekend bij vele Nieuwerkerkers wisselde  eind 2017 van eigenaar. Met deze wisseling van eigenaar veranderde toen ook de naam van de eetgelegenheid naar Lokaal 58.

Lex Hamelijnck en Pascal Hoogendoorn laten weten nu al niet te kunnen wachten om te zien wat voor heerlijke gerechten en gezellige sfeer ze zullen creëren en uit te kijken naar een smakelijke en gezellige toekomst bij Bistro du Tap !

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.