Een succesvolle kinderkledingbeurs voor gezinnen met een krappe beurs!

Op zaterdag 14 oktober 2023 organiseerde Stichting ZO! in samenwerking met St. Koffie Enzo, de kinderkledingbeurs voor gezinnen met een krappe beurs. Dit gebeurde in samenwerking met St. Koffie Enzo. Deze beurs was speciaal voor inwoners van Zuidplas die het financieel wat moeilijker hebben. Deze mensen krijgen kregen een uitnodiging thuisgestuurd of gemaild als zij bekend zijn bij Stichting ZO! of de Boodschappenkast.

Om 10.00 uur ging de kledingbeurs van start en het was meteen al gezellig druk. De ochtend is zeer goed bezocht en in totaal zijn er 453 kledingstukken verkocht. Ouders gingen met goed gevulde tassen naar huis. De opbrengst van deze ochtend werd is geschonken aan de Boodschappenkast in Zuidplas.,

De Boodschappenkast helpt minima gezinnen die vaak tussen wal en schip vallen maar wel hulp nodig hebben om rond te komen. Er worden boodschappen pakketten uitgedeeld aan deze gezinnen ter ondersteuning. Kijk voor meer informatie hierover op boodschappenkast.nl.

Met dank aan St. Koffie Enzo stelde de ruimte beschikbaar en heeft geholpen met het inzamelen en sorteren van de kleding.voor het beschikbaar stellen van de ruimte en het inzamelen en sorteren van de kleding. Bij St. Koffie Enzo kan iedereen terecht op dinsdag en/of donderdagochtend voor een praatje, de boekenkast of als iemand hulp nodig heeft. Gezellig bijpraten met een kopje koffie. Loop ook eens binnen op de Kerkstraat 53 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.