Tanken voor 1,11 euro per liter zorgt voor grote toeloop tankstation TinQ Nieuwerkerk aan den IJssel

Tanken voor maar 1,11 euro per liter benzine of diesel, dat kon zondagmiddag 22 oktober onder andere in Nieuwerkerk aan den IJssel. En dit buitenkansje wilde veel regiogenoten niet aan zich voorbij laten gaan.

Met de actie wilde het bedrijf het succes van de TInQ app vieren op 111 verschillende locaties, dagen en tijden. En deze zondag was onder andere de pomp aan de Maalderij aan de beurt.

De precieze tijd werd een half uur voor aanvang bekendgemaakt in de app van het tank-bedrijf en zorgde er al voor dat er de gehele dag mensen aan het wachten waren bij de pomp. Het evenement zorgde voor een enorme toeloop waarbij verkeersregelaars alles in goede banen moesten leiden. Desalniettemin zorgde dit , mede door in- en uitvoegend verkeer vanuit de bouwmarkt Hornbach, voor een onoverzichtelijke verkeerssituatie aan de Laan van Avant Garde.

De actie startte om 15:30 uur. Er konden echter maar een beperkt aantal automobilisten profiteren van deze lage benzine prijs, de actie duurde slechts 11 minuten. 

(foto: Door de enorme drukte werd het terrein tijdelijk afgezet.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.