Voetbalvereniging stopt met inzamelen oud papier

De mogelijkheid om oud papier weg te brengen bij vv Nieuwerkerk zal per 1 augustus stoppen. Naast dat het inzamelen financieel verliesgevend is, stopt de voetbalvereniging ook om een andere reden: de ontzettende rommel die de ´oud-papier-brengers´ er van maken.

¨Niet zelden ziet de omgeving van de oud papier container op sportpark Dorrestein er zo uit¨  laat de vereniging weten, wijzend naar de foto waar een ontzettende papier bende naast de papiercontainers is ontstaan. ¨ Deze schaarse vrijwilligers kunnen dan weer de rommel van anderen opruimen. Daarnaast is het inzamelen van het oud papier voor vv Nieuwerkerk de laatste tijd financieel verliesgevend en vanuit de Gemeente Zuidplas zijn er geen mogelijkheden om ons hierin te ondersteunen.

Dit alles heeft  vv Nieuwerkerk noodzakelijkerwijs doen besluiten om per 1 augustus 2023 de inzameling van oud papier bij vv Nieuwerkerk te beëindigen. Vanaf 1 augustus 2023 is het dus NIET meer mogelijk en toegestaan oud papier bij vv Nieuwerkerk te lozen. Voor het inleveren van het oud papier verwijzen wij u vanaf 1 augustus 2023 naar de reguliere inleverpunten van de Gemeente Zuidplas en CyclusNV. VV Nieuwerkerk rekent op ieders medewerking dat er geen papier meer wordt achtergelaten vanaf 1 augustus 2023 en bedankt ieder voor het getoonde vertrouwen in het verleden. De inzameling van kleding op Sportpark Dorrestein in de blauwe container blijft wel in stand na 1 augustus 2023.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.