Nieuwerkerk  aan de wandel:  Avondvierdaagse gaat weer van start

Ook dit jaar kan men weer de paden op en de lanen in tijdens de Nieuwerkerkse Avondvierdaagse. Deze 42e editie van dit grote wandelfestijn staat gepland van maandag 3 juni tot en met vrijdag 7 juni. Dit jaarlijkse populaire wandel evenement wordt georganiseerd door Voetbal Vereniging Nieuwerkerk (VVN), die met ruim 50 vrijwilligers klaarstaat om er weer een grandioos feest van te maken.

Op maandag 3 juni staat de start gepland vanaf het terrein van de voetbalvereniging. Woensdagavond is een “vrije avond” voor de kleinste wandelaars om even uit te rusten. De week wordt afgesloten met de traditionele intocht op vrijdag, compleet met muziek, snoep, bloemen en de Via Gladiola! Inschrijven voor de Avondvierdaagse kan op vrijdag 31 mei en zaterdag 1 juni van 09.00 uur tot 16.00 uur in winkelcentrum Reigerhof. De kosten zijn 7,50 euro per persoon. Inschrijving is ook mogelijk op de startavond zelf.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.