Nieuwerkerk genoot van de vele foto’s: Margriet , bedankt!

Het was de afgelopen jaren voor vele (oud) Nieuwerkerkers vaste prik op de zondagochtend, de foto’s van Margriet van Vliet op de Nieuwerkerkse Facebookgroep. Vele foto’s uit Nieuwerkerk in vroegere tijden zorgden steevast voor veel positieve reacties. Niet alleen vanuit Nieuwerkerk zelf, maar ook van oud Nieuwerkerkers verspreid over de hele wereld.

De fotoreeks stopt helaas. En gezien de zeer vele reacties, iedere week weer heeft Margriet heel veel mooie Nieuwerkerkse herinneringen weer naar boven gebracht. Als beheerder van de Nieuwerkerkse Facebookgroep ben ik daar heel erg dankbaar voor, (en ik denk dat ik namens iedere Nieuwerkerker spreek) heel hartelijk dank voor de vele foto bijdragen die Margriet heeft geplaatst !

Genieten van de vele foto’s van Oud Nieuwerkerk ? Bezoek onze facebookgroep !

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.