Zaterdag rollen ze weer: Raadhuispleintoernooi Jeu de Boules

Ook dit jaar vindt er weer het jaarlijkse Jeu de Boules evenement plaats op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel. Het plein zal zaterdag 1 juli traditiegetrouw weer worden volgestort met zand om zo te worden omgetoverd tot  echte Franse boule banen.

Jeu de boules club Nieuwerkerk is druk bezig met de voorbereidingen van dit originele jeu de boules toernooi om er zaterdag een echte bouledag van te maken waarbij diverse teams het gaan opnemen tegen elkaar. Ieder jaar komen veel bezoekers af op dit gemoedelijke toernooi. Niet alleen deelnemers, maar ook mensen die alleen komen kijken. De toegang is gratis, en iedereen is welkom, aanvang 11:30 uur.

Meedoen kan natuurlijk ook. Vanaf 11:00 uur bent u welkom met uw team en collega’s, buurtgenoten of vrienden ( tot 3 personen). Inschrijven kan via de website www.jbcnieuwerkerk.nl. De kosten van deelname  bedragen 5 euro per persoon.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.