Zuidplas-Sport: Nieuwerkerk V2 KAMPIOEN voorjaarscompetitie 2023

Woensdagavond 10 mei was het groot feest op het hoofdveld van de vvNieuwerkerk V2 kon kampioen worden. Voor de wedstrijd werd het elftal al verwelkomt met een groot vuurwerk.

Voor de tegenpartij Spirit was er gewoon geen houden aan. Met de rust was het al 4-0 voor Nieuwerkerk en na de rust scoorden ze nog eens 4 keer. 2 minuten voor tijd kreeg Nieuwerkerk nog een penalty te nemen, die met een harde knal in de bovenhoek belandde en Het feest kon beginnen. Gefeliciteerd dames met een doelsaldo van 35-2 in 8 wedstrijden en nog 1 wedstrijd te gaan was het kampioenschap een feit. Het talrijke publiek heeft genoten.

(foto’s: Corinne Verkuil)

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas: