Zonnige 15e verjaardag Speeltuin IJsselkids: 1 groot feest !!

Speeltuin De IJsselkids vierde zaterdag 13 mei haar 15e verjaardag. Vrijwilligers, begeleiding en kinderen werden op dit verjaardagspartijtje niet alleen getrakteerd op veel blije gezichten en speelplezier, maar ook op prachtig weer met veel zon en een aangename zomerse temperatuur.

De feestelijke dag werd geopend door Wethouder Frans Klovert die na de openingswoorden ook nog een cadeautje en een mooie bos bloemen had meegenomen. Spelen, armbandjes maken, cupcakes versieren, schminken, alles was mogelijk op deze verjaardag. Sportakkoord van de gemeente Zuidplas zorgde voor een gave stormbaan en de kinderen konden mee met een treintje. Ook voor de inwendige mens werd gezorgd want tja, van spelen krijgt men honger. Zo waren er pannenkoeken en zorgde de Vis-juwelier van winkelcentrum de Koperwiek voor heerlijke kibbeling.


Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.