Heel Nieuwerkerk Bakt weer tijdens rommelmarkt

Op zaterdag 20 mei 2023 wordt er weer een grootschalige rommelmarkt georganiseerd bij de Nieuwe kerk aan de J.A. Beijerinkstraat 53 in Nieuwerkerk aan den IJssel (09.30-15.00 uur). Het belooft ouderwets gezellig te worden!  

Tijdens de rommelmarkt wordt Heel Nieuwerkerk Bakt weer gehouden. Ben je goed in taarten bakken en wil je mee doen? Mail dan naar heelnieuwerkerkbakt@gmail.com. Je kan je inschrijven voor Heel Nieuwerkerk Bakt Kids (tot en met 14 jaar) of voor Heel Nieuwerkerk Bakt (volwassen categorie). De taart zal na de beoordeling verkocht worden in de koffiehoek, waarbij de opbrengst ten goede komt aan het doel van de rommelmarkt. De winnaar gaat naar huis met een leuke prijs!  

Wil je (verkoopbare) spullen inleveren voor de rommelmarkt? Op 13 mei zal er een brengochtend (09.00-12.00 uur) zijn en kunnen spullen worden ingeleverd aan de Albert van Het Hartweg 31 in Nieuwerkerk aan den IJssel. We zoeken o.a. boeken, kleding, elektrische apparaten, (tuin)gereedschap, etc. De volgende spullen nemen we niet in: meubels, computers (uitgezonderd laptops), printers, oude tv-toestellen met beeldbuis, computermonitoren, vieze en/of kapotte kleding, elektrische tandenborstels, ordners, videobanden en cassettebandjes, alles wat niet schoon en heel is, kledinghangers en boxsprings. Voor meer informatie kijk op www.rommelmarktnieuwerkerk.nl.  

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.