Kofferbak-verkoop tijdens Hemelvaartsdag in Nieuwerkerk aan den IJssel

Stichting Evenement organiseert dit jaar wederom de traditionele kofferbakverkoop op het Raadhuisplein in Nieuwerkerk aan den IJssel op Hemelvaartsdag 18mei tussen 09:30 en 16:00 uur. Naast de verkoop van allerlei tweede handsspullen uit de kofferbak worden er ook plantjes aangeboden.


Tijdens een gezellige sfeer kan eenieder genieten van de muziek en is er een terras waar eten en drinken verkrijgbaar is. Deelname aan de kofferbakverkoop als verkoper is mogelijk, kosten hiervoor zijn 15 euro en aanmelden kan via Info@stichtingevenement.nl. De entree voor geïnteresseerden is gratis.
Met dank aan een donatie van Zuidplas Samen is voor de kinderen gratis schmink of glitter tattoos geregeld is tussen 12:00 en 16:00 uur door M- Schmink en is er voor 150 kinderen een gratis ijsje beschikbaar van de IJscoman Rotterdam tussen 13:00 – 16:00 uur.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.