Naasten-bijeenkomst niet-aangeboren hersenletsel

De patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Zuid-Holland en Gedeelde Zorg organiseren een lotgenotenbijeenkomst speciaal voor naasten van mensen met niet-aangeboren hersenletsel.

Hoe kun je omgaan met iemand die te kampen heeft met de gevolgen van een herseninfarct, hersenbloeding, TIA, ongeluk met hoofdletsel of hersenoperatie? Tevens is er gelegenheid tot het stellen van vragen. Het thema is deze keer ‘NAH krijg je niet alleen’. De impact van niet aangeboren hersenletsel is groot voor iemand die dit overkomt, maar dit geldt ook voor de naasten en omgeving.

Tijdens een drukbezochte voorlichtingsbijeenkomst kwam dit nadrukkelijk naar voren. U kunt in gesprek met ambassadeurs en een ervaringsdeskundige van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl Zuid-Holland en met lotgenoten. U vindt herkenning en tips bij anderen. Waar lopen zij tegenaan? En hoe lossen zij
problemen op?

De bijeenkomst is gratis, maar aanmelden is wel noodzakelijk. We organiseren dit op woensdag 24 mei om 16.00-17.30 uur. ‘Digitale inloop’ vanaf 15.45 uur. De bijeenkomst is online. U ontvangt tijdig de link om deel te nemen. Aanmelden kan per mail via info@gedeeldezorgmh.nl (of eventueel telefonisch via 06-48133312). Geef bij aanmelding uw naam en e-mailadres door.

Nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.