Koningsdag 2023: Aubade terug naar het Raadhuisplein, zorgen over doorgaan festiviteiten door gebrek verkeersregelaars

Stichting evenement is druk bezig met de voorbereidingen voor Koningsdag 2023. Het beloofd weer een gezellige dag te worden volgens de organisatie. De kleedjesmarkt zal ook dit jaar weer plaatsvinden in het Oude Dorp,  nieuw is dat de Aubade na jaren weer terug komt naar Raadhuisplein. Daarbij komt er een eind aan de reeks aubades die de afgelopen jaren werden gehouden voor de brandweerkazerne. Echter zijn er ook zorgen, er zijn te weinig vrijwilligers om alles in goede banen te leiden.

Stichting evenement in Nieuwerkerk aan den IJssel daarom  is dringend op zoek naar vrijwilligers die tijdens Koningsdag een aantal uurtjes beschikbaar zijn. Op dit moment is er bij de organisatie een groot tekort aan verkeersregelaars en dat geeft de organisatie grote zorgen, zonder verkeersregelaars is het organiseren van een Koningsdag onmogelijk.

Als verkeersregelaar ben jij de belangrijkste schakel in het soepel laten verlopen van het evenement. Jij zorgt ervoor dat alle bezoekers veilig en  zonder zorgen het evenement kunnen bezoeken. Of het nu gaat om het begeleiden van auto’s, fietsers of voetgangers, jij bent degene die het verkeer regelt en zo bijdraagt aan het succes van ons evenement.

En het beste nieuws? Stichting evenement heeft  jou slechts een halve dag nodig. Dus als je een paar uurtjes over hebt en je wilt een steentje bijdragen aan dit evenement, dan is dit de perfecte kans voor jou.

Wat bieden zij jou? Naast de oprechte dankbaarheid en waardering, wordt er gezorgd voor de nodige materialen en uitrusting om jouw taak als verkeersregelaar goed te kunnen uitvoeren. Ook biedt men jou een leuke en gezellige dag met veel plezier en leuke ervaringen. Daarom stelt men als blijk van waardering een kleine vergoeding beschikbaar voor jouw hulp.

Kortom, ben jij iemand die het leuk vindt om anderen te helpen en wil jij een onvergetelijke ervaring beleven tijdens dit evenement? Aarzel dan niet en meld je aan als verkeersregelaar. Men heeft jouw hulp hard nodig en zijn ontzettend blij met jouw steun.

Voor meer informatie kun je mailen naar evenement@stichtingevenement.nl

(kopfoto: Marco van den Arend).

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.