Grootste rommelmarkt van de regio: zaterdag 20 mei Nieuwerkerk aan den IJssel

Waar jarenlang traditiegetrouw de grote rommelmarkt in Nieuwerkerk aan den IJssel was en vorig jaar een kleine rommelmarkt zal er voor 2023 weer een grotere rommelmarkt worden georganiseerd door de hervormde gemeente in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze rommelmarkt zal plaats vinden op 20 mei 2023 van 9.30 – 15.00 uur

En dat betekent dat de voorbereidingen al weer in volle gang zijn. Vanaf zaterdag 4 maart wordt er wekelijks begonnen met het inzamelen van spullen. Dit kan dan van 09:00 tot 12:00 uur. Naast de papiercontainer op het kerkplein zal er dan een aanhangwagen staan waar u de spullen kunt afleveren bij 1 van de commissieleden. Het inzamelen kan tot 13 mei. U kunt dan verkoopbare spullen, boeken, kleding, elektrische apparaten, (tuin)gereedschap, etc etc..  brengen. Als het kan gesorteerd. De volgende spullen neemt men niet aan:

 • Meubels
 • Computers (met uitzondering van laptops)
 • Printers
 • Oude tv-toestellen met beeldbuis
 • Computer monitoren
 • Vieze en/of kapotte kleding
 • Elektrische tandenborstels
 • Ordners
 • Videobanden en cassettebandjes
 • Alles wat niet schoon en heel is
 • Kledinghangers
 • Boxsprings

lees ook:

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.