Opbrengst rommelmarkt Hervormde Kerk ruim 10.000 euro

Na twee jaar afwezig te zijn geweest vond er zaterdag 14 mei weer een heuse rommelmarkt plaats in Nieuwerkerk aan den IJssel. Onder het genot van een zonnetje en zomers aanvoelende temperaturen genoten velen van de door de Hervormde kerk rommelmarkt.

En dat de markt dit keer een stuk kleiner was maakte het de sfeer in ieder geval niet minder. Van boeken, bloemen vazen en andere prullaria, er werd van alles verkocht.  Hoogtepunt van de dag was taartenbakwedstrijd met in de jury onder andere Nieuwerkerks bekendste bakker Arie Den Hoed die werd gewonnen door Daniëlle. Zij mag de titel  Beste bakker van heel Nieuwerkerk aan den IJssel’ komend jaar dragen. De organisatie maakte na afloop bekend dat er in totaal €10.225 werd opgehaald. Dit geld zal ten goede komen aan diverse diaconale doelen.

Meer foto’s vind u hieronder:

https://rommelmarktnieuwerkerk.nl/fotos-rommelmarkt-terugkijken/nggallery/fotos/fotos-2022

(foto:s Hervormde Kerk Nieuwerkerk aan den IJssel).

Meer nieuws vanuit het laagste punt van Nederland op de halve uren te beluisteren op de lokale radio voor de Zuidplas:
www.nieuwerkerkfm.nl
Heeft u nieuws, tips of persberichten voor de Zuidplas? mail naar:
info@jebentnieuwerkerker.nl

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.