Kerstmarkt georganiseerd door D.A.C. de Korenaer bij molen Windlust

Op vrijdag 9 december van 18:00 tot 21:00 en zaterdag 10 december van 11:00 tot 16:00 uur organiseert D.A.C. en theeschenkerij de Korenaer, buren van molen Windlust aan
Kortenoord 3 te Nieuwerkerk aan den IJssel, hun jaarlijkse kerstmarkt. Cliënten hebben al sinds lang veel moeite gestoken in allerlei zelfgemaakte kerstversieringen die, samen met heerlijk door hen gebakken koekjes, koek en taart, te koop worden aangeboden.

Super trots zijn ze op het resultaat en ze hopen natuurlijk op vele bezoekers en kopers. Er zit vast iets bij voor uzelf of om cadeau te geven. Vrijdagavond staat buur, molen windlust, natuurlijk in het licht en zaterdag verkopen de vrijwilligers van de molen broodjes met een halve warme worst. “Natuurlijk is de molen open voor een rondleiding,” zegt Rosbergen, gids en bestuurder, “we zijn buren en werken graag samen.” “We hebben HT-infra gevraagd of we hun parkeerterrein mogen gebruiken. Dat wordt van harte gesteund zodat de bezoekers
voldoende parkeergelegenheid hebben.”, vervolgt Rob, “In de molen winkel hebben we ook wijn met molen etiket, een Nieuwerkerks bittertje en IJsselwaterbier te koop.” roept Dick, gids en beheerder van de molenwinkel, “een leuk extraatje voor onder de boom.” “U ziet, voldoende redenen om te komen.” sluit Rob af.

Eerder in het nieuws

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Meer informatie over hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.